Realisatie

Samen met u selecteren we de uitvoerende bedrijven en begeleiden het hele implementatie-traject. We schrijven hiervoor technische en administratieve bestekken om de uitgangspunten te bepalen. Helder en pragmatisch. Zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn en niemand voor verrassingen komt te staan. Op basis van onze expertise en uw wensen worden de keuzes gemaakt.

Wij staan garant voor een soepele implementatie van uw huisstijlverandering op uw gevel. Dit kan op basis van een complete huisstijlwijziging, maar voor een enkel project staan wij ook altijd klaar.

Vergunningen
Licht&Reclame onderhoudt dagelijks contacten met gemeentes. Wij vragen de vergunningen aan, houden de status in de gaten en houden de opdrachtgever op de hoogte van de vorderingen. Onze ervaring met gemeentes en welstandnota’s werkt enorm in ons voordeel, wij houden hier in de ontwerpfase al rekening mee zodat het uitvoeringstraject zonder te veel aanpassingen door kan lopen.

Uitvoering
Wij werken samen met door u of ons geselecteerde producenten en montagebedrijven.  Het complete uitvoeringsproces wordt door ons begeleid en we zien er op toe dat het werk naar uw verwachtingen wordt uitgevoerd. Door middel van heldere werkopdrachten en bijbehorende visualisaties kunnen de uitvoerende partijen direct het werk oppakken en wordt het gewenste resultaat op tijd en binnen budget gehaald.

Meer weten over onze diensten of producten?

Licht&Reclame is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.