Ontwerp

Met meer dan 30 jaar aan waardevolle expertise op het gebied van sign consultancy, beschikken wij over diepgaand inzicht in wat er precies vereist is om uw huisstijl te laten floreren en de gewenste impact te genereren. We begrijpen het belang van een naadloze overgang van een plat ontwerp op papier naar een verbluffend 3D-product dat uw merk tot leven brengt. Tijdens het boeiende ontwerpproces zorgen onze deskundige professionals ervoor dat alle essentiële factoren zorgvuldig worden meegenomen, zoals optimale leesbaarheid, technische haalbaarheid, architecturale harmonie, materiaalkeuze en nog veel meer.

Visualiseren

In de ontwerpfase maakt Licht&Reclame op basis van uw huisstijl het ontwerp van de gevels van uw locaties. Bij het ontwerp houden wij al rekening met technische en vergunningstechnische haalbaarheid. Aan de hand van computerbewerkingen van foto´s van de bestaande situatie visualiseren wij onze ontwerpvoorstellen. De visualisaties tonen een 3-dimensionaal beeld van de toekomstige situatie. De ontwerpen houden rekening met de wensen en eisen van de klant.

Meer weten over onze diensten of producten?

Licht&Reclame is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.