Licht&Reclame en Heineken: Een samenwerking, gebaseerd op vertrouwen

Een brouwerij die 140 jaar geleden begon als een microbrouwerij en zich ontwikkelde tot een wereldwijd bedrijf dat dagelijks 25 miljoen Heineken-biertjes serveert. Heineken streeft naar het behoud van haar erfgoed en brouwt kwalitatief internationaal pilsener. Deze kwaliteit wordt benadrukt en vormgegeven in de totale reclame-uitingen, samen met Licht&Reclame.

 

Tot in de puntjes

Om dit tot in de details te verzorgen, is er een prachtige samenwerking ontstaan tussen Heineken en Licht&Reclame. De bedrijven delen de waarden van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Licht&Reclame is een betrouwbare partner van Heineken, waarbij duurzaamheid de basis vormt voor een langdurige samenwerking. Licht&Reclame is verantwoordelijk voor alle verlichte en onverlichte lichtreclame van Heineken, Amstel Bier, Brand, Texels, Oedipus, Birra Moretti en Affligem in Nederland. Daarnaast verzorgt Licht&Reclame ook de sfeervolle aankleding van terrassen voor horecaondernemingen, waaronder de plaatsing van parasols, lichtreclame en terrasschermen.

 

Waarborging

Om duurzaamheid te waarborgen, volgen Licht&Reclame en Heineken de productieprocessen en zorgen ervoor dat alle materialen volledig gerecycled worden. Daarnaast wordt de meest duurzame LED-verlichting toegepast. Voor de parasols worden bijvoorbeeld volledig gerecyclede doeken van PET-flessen gebruikt. Van fles tot doek, een leuke en duurzame oplossing.

De heer Alfred Henry Heineken, oprichter van de reclameafdeling binnen Heineken, zei ooit: "Als ik geen bierbrouwer was geweest, zou ik reclameman zijn geworden." Het belang en de duidelijkheid van reclame voor een organisatie is prachtig.

Meer weten over onze diensten of producten?

Licht&Reclame is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.