Inrichting Stichting het Juridisch Loket

Sinds dit jaar een gewaardeerde opdrachtgever voor Licht&Reclame/TVE Group, is Stichting het Juridisch Loket met circa 30 vestigingen door geheel Nederland. Voor deze opdrachtgever heeft Licht&Reclame in samenwerking met TVE Reclameproducties alle balies en spreekkamers coronaproof gemaakt middels het plaatsen van kuchschermen. Tevens loopt de inrichting van twee nieuwe kantoren in Deventer en Leeuwarden met buitensigning en binnen-bewegwijzering.
Op de foto ziet u een gevel van de locatie in Deventer waar full colour prints en teksten in combinatie met warmte werende folie op de ramen is aangebracht. Daarnaast zijn ook de binnenmuren voorzien van mooie teksten.

Door het samenwerkingsproces van de bedrijven binnen TVE Group is het gemakkelijk mogelijk om alle producten/onderdelen (zoals hier bijvoorbeeld lichtreclame, raambestickering en bewegwijzering) met elkaar af te stemmen. Wilt u meer informatie of een adviserend gesprek? Neem dan contact op met Licht&Reclame/TVE Group.

Inrichting Stichting het Juridisch Loket

Meer weten over onze diensten of producten?

Licht&Reclame is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.