Licht&Reclame en Profile Car & Tyreservice

Bij de vestigingen Drachten en Sneek zijn de verouderde pylonen vervangen door nieuwe verlichte exemplaren in de actuele huisstijl. Binnen één dag werden de oude zuilen gedemonteerd en de nieuwe geplaatst.

Ze zijn nu weer in lijn met de actuele huisstijl en beschikken bovendien over ingebouwde LED verlichting waardoor ze extra opvallen. Over opvallen gesproken… Daar kun je met deze nieuwe pylonen niet meer omheen!

Aangepaste signing voor Profile na behalven EV-certificaten

Licht&Reclame feliciteert Profile met het certificeren van (alvast) de eerste tien vestigingen als elektrisch voertuigspecialist!

In samenwerking met TVE Reclameproducties verzorgt Licht&Reclame bij de meeste vestigingen alle aanpassingen aan de signing voor het EV-totaalconcept van Profile. Nadat de eerste tien vestigingen het EV-certificaat in ontvangst hebben mogen nemen, zijn alle signingproducten razendsnel vervangen door de aangepaste variant. Ook de signing van de overige vestigingen worden vanaf nu vervangen met het nieuwe ontwerp.

 

Meer weten over onze diensten of producten?

Licht&Reclame is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.