Over ons

 

Dé onafhankelijke specialist in visuele reclame

Licht&Reclame is een uitvoerende adviseur die organisaties begeleidt bij het totale realisatieproces van gevelidentificatie en lichtreclame. Wij overzien de totale levenscyclus van de producten en zorgen dat het optimum tussen huisstijl, kosten en kwaliteit wordt bereikt. Dat betekent ook dat wij de gemeentelijke vergunningen regelen binnen de gestelde deadlines en budget. Van huisstijl naar passend en uitvoerbaar advies, Licht&Reclame helpt u graag verder.

Met onze jarenlange ervaring in de branche blinken wij al meer dan 32 jaar uit.

Adequaat, efficiënt en daadkrachtig. Met meer dan 32 jaar ervaring in de branche helpen wij opdrachtgevers, groot en klein. Dit zijn voornamelijk organisaties met meerdere vestigingen, van 10 tot 2000 stuks, met complexe én uitgebreide visuele reclamevraagstukken.

- Wij vertalen uw huisstijl van papier naar 3D producten
- Wij geven onafhankelijk advies en een optimaal passend ontwerp
- Wij voeren het projectmanagement uit van uw project
- Wij begeleiden de productie van de lichtreclame-elementen
- Wij verzorgen het beheer en onderhoud van de installed base.

Sterke merken hebben een sterke visuele uitstraling. Een visuele identiteit draagt namelijk bij aan hoe consumenten het merk zien, zorgt voor herkenbaarheid én versterkt de merkbelofte van het merk. Het is daarbij de eerste indruk die consumenten met het merk hebben: een indruk die hen ervan overtuigd voor úw merk te kiezen.

Dat begint bij Licht&Reclame

Wij wekken de visuele identiteit van merken tot leven. Van concept en logo op papier, naar allround klantervaring op locatie. Omdat wij geloven dat de merkbeleving van klanten al begint vóórdat zij bij u over de drempel stappen, en omdat de eerste indruk blijvend is.

Een blijvende eerste indruk

Dat doen we door het realiseren, managen én onderhouden van lichtreclame-uitingen – in de breedste zin van het woord. Van A tot Z. De eerste stap is daarin het doornemen van uw visuele identiteit: wat zijn de mogelijkheden en hoe kunnen wij de identiteit van uw merk in het bedrijf tot leven wekken?

Met al meer dan 30 jaar ervaring op zak geven wij advies tot in detail, en leveren wij een eerste indruk waar u trots op kunt zijn. Wij zorgen dat het hele plaatje klopt: de juiste impressie, materialen, locatie en realisatie van uw signing. Zodat u met trots gasten kan ontvangen en zodat werknemers en consumenten zich kunnen identificeren met uw merk. Maar bovenal, zodat wij van uw merk een blijvende eerste indruk maken!

Meer weten over onze diensten of producten?

Licht&Reclame is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.